Game review - Crossfire

sâmbătă, 10 aprilie 2010

Crossfire este un FPS ce poate fi download-at gratis si este sa spunem.....oarecum o copie Counter Strike....si nu prea.
Sistemul se bazeaza pe: - experienta (EXP) castigata pentru a creste in grad (gradele sunt militare). Era ceva daca luam si pensie militara cand ma retrageam din activitate ;D .
- grade points (GP), aceasta fiind moneda comunitatii. Jocul dispune de un magazin virtual de unde jucatorul poate cumpara arme noi, grenade, accesorii pt. caracter pur decorative, ochelari speciali (ex. anti-flashbang), etc. Pe langa acest magazin exista si o piata neagra pt disperatii jocurilor de noroc. Treaba e simpla acolo, dai o gramada de GP si joci la o ruleta care iti va da numai accesorii de rahat sau o arma care dispare in 7 zile. GP castigati prin munca aruncati la WC :((((...
- ZP - Moneda ce poate fi cumparata de pe site-ul crossfire cu bani adevarati. Tot ce iti trebuie : un card de credit si un neuron gay. Cu ZP poti cumpara arme mai speciale cica: de aur, de argint, cu model de camuflaj, cu luneta adaugata total ineficienta, etc.
Jocul are mai multe moduri: Team Deathmatch, Elimination ( runda ca la CS) , FFA ( free for all), search and destroy ( plantare si dezamorsare bomba), Ghost mode (acelasi drac doar ca echipa cu bomba e invizibila atata timp cat nu se misca...intelegeti voi), mutation mode (razboi intre mutanti si oameni).

Pro: - Grafica superioara CS-ului
- O gama variata de arme de unde iti poti alege o arma sau mai multe pt stilul tau.
- Nu exista admini!!! Mi se pare genial, jucatorii pot vota cine ia kick.
- Serverele sunt la nivel mondial si cu toate ca ping-ul pare mare (130 de exemplu) jocul se misca perfect.
- Gradele militare iti pastreaza interesul.
- Are sistem de clan.
- Cine a jucat CS se va descurca de minune.

Contra: - Prea multe bug-uri.
- Ca orice alt joc este jucat de multi copii de 14 ani care stiu sa zica doar "hacker".
-Sa strangi bani pt o arma dureaza o vesnicie. Romanii sunt obisnuiti sa nu-si permita, in afara de smenarii de bani gata...muriti ma!
- Sunetul este putin deficitar, recomand un winamp pe background, va tine in priza.
- Este putin instabil, nu va mirati daca va da eroare in timpul jocului!
- Exista hack-uri....deci exista hack-eri!

In fine ar mai fi cateva chestii de zis dar deja m-am intins.
Concluzie: Crossfire nu-si ascunde deloc partile urate dar este prea distractiv sa nu poti trece cu vederea. O experienta noua care te scoate din rutina CS-ului.
Jocul se poate downloada de aici => http://crossfire.z8games.com/downloads2.aspx
Engioi ză treilăr bă! O zi buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © Ovi`s blog
Blogger Theme by BloggerThemes Sponsored by Busy Buzz Blogging