S-a mai terminat un episod

vineri, 24 iulie 2009
Gata si cu inotul la 6 dimineata. Ce pot sa spun...la inceput ma plangeam ca o tarfa, acum imi pare rau ca s-a terminat. Prieteni noi, o experienta noua, pot sa ma laud si cu un 10 si cu cel mai bun timp scos dintre toti meseriasii de acolo (in afara de un poloist, ala nu se pune :)) ).
Un rol important l-a avut si profesorul de natatie, domnul Marinescu (mai jos in poza, cu chelie), singurul antrenor olimpic pe care il avem, putin dus cu pluta, la 56 de ani inca mai suceste mintile fetelor si pot sa zic ca e un model pentru orice student din facultatea aia, l-am laudat eu poate nu se mai lauda singur :))...bine....la urma urmei merita. Aviz fetelor care vor sa-mi faca un copil, dupa zisele dansului inca nu-s material de familie ca beau laptele copilului. Aici pot sa adaug ca l-as bea direct din ma-sa :D.
Maine examen (sper sa-l iau), duminica frectie maxima, luni sper sa aflu daca joc la CSM si evident va incepe un episod nou, sa vedem daca e unul fericit, deci stati pe faza (astia care dati un ban pe mine).
Atat pt moment, see ya!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © Ovi`s blog
Blogger Theme by BloggerThemes Sponsored by Busy Buzz Blogging